avaliação imobiliária

Evaluarea Imobiliară

TERRAVAL este una dintre companiile-cheie în cadrul pieţei interne în cadrul zonei de evaluare de proprietate folosind metodologiile de evaluare recomandate la nivel internaţional.

Evaluarea Imobiliară

TERRAVAL este una dintre firmele de referinţă de pe piaţă, în aria de evaluare imobiliară, ce recurge la metodologii de evaluare recomandate pe plan internaţional.

Echipa noastră de consultanţi are un standard ridicat de etică, asumându-şi cu seriozitate aceste principii etice în procesul de evaluare.

Asigurăm în permanenţă controlul de calitate al evaluărilor noastre prin intermediul unui corp de tehnicieni cu scopul de a le oferi clienţilor noştri garanţia unui produs omogen şi de înaltă calitate.

Expertii evaluatori ANEVAR vă stau în permanenţă la dispoziţie pentru a permite clarificarea imediată a oricărei nelămuriri sau cereri pe care clientul o consideră necesară.

Toate evaluările sunt realizate astfel:

 • O inspectare a proprietatii, unde se realizează înregistrarea tuturor caracteristicilor imobilului care pot influenţa valoarea de piata ce trebuie stabilita, şi anume: tipul de construcţie, tipul de finisaje, starea generală a imobilului, compartimentarea, încadrarea urbană şi peisagistică, etc.

In fişa noastră de prezentare noţiuni precum rigoare şi profesionalism sunt recurente şi constituie standardul nostru de calitate.

Avem, de asemenea, şi o echipă specializată în Evaluarea de Proprietăţi Agricole.

 • Expropriere

  Creşterea în ultimele două decenii, construcţia unor lucrări mari de utilitate publică cum ar fi drumuri, autostrăzi şi barajele, promovată o nevoie crescută de expropriere.

  Detaliu
 • Managementul Proprietatii

  De gestionare a patrimoniului poate fi definit în mai scurtă de gestionare integrată a unui set de proprietăţi de o entitate în care toate acţiunile întreprinse de către managerul activelor scopul de a maximiza beneficiul proprietarului.

  Detaliu
 • Consultanţă Strategică

  TERRAVAL oferă o suită integrată de servicii de consultanta strategica.

  Detaliu